Opleidingen Biowellness Lier

Opleiding volgen bij Biowellness Lier

Wil jij graag leren masseren volgens bepaalde technieken of kennis maken met biologische verzorgingsproducten zonder schadelijke stoffen? In ons biowellnesscentrum te Lier leiden we je met plezier op tot professional in de door jouw gekozen vaardigheid. Al onze lessen zijn uitermate praktijkgericht, waardoor je na de opleiding zelf aan de slag kan als wellness-specialist. Wij voorzien dan ook een certificaat, zodat je over een bewijs van kennis beschikt.

Opleiding maderotherapie

Ken jij maderotherapie al? Deze houttherapie biedt niet alleen ontspanning, maar werkt ook ontgiftend, kneedt het lichaam in mooie contouren en maakt komaf met cellulitis.

 

Aanbod opleidingen Biowellness Lier

Wij bieden een uitgebreid aanbod aan biowellness opleidingen. Overloop rustig de verschillende mogelijkheden en kies de cursus uit die je het liefst zou volgen.

 

Opleiding massage met Himalaya stenen

Warme Himalaya stenen dringen diep door in weefsel en spieren. In deze cursus leer je de stenen op professionele wijze gebruiken in een helende massage.

Opleiding gelaatsverzorgin

Treed binnen in de wondere wereld van de natuurlijke huidverzorging en ontdek hoe je met gezonde en duurzame ingrediënten, een professionele massages in combinatie met de aromatische geuren van de kruiden, jouw cliënten kan laten ontspannen.

 

Opleiding biowellness specialist

In deze cursus maak je kennis met de exclusieve producten van Green Line. In tegenstelling tot vele andere producten, kennen deze verzorgingsproducten geen nadelige gevolgen voor de huid en de gezondheid van jouw klanten.

Hoe gaan we precies te werk?

Bij Biowellness Lier werken we met twee formules, gebruiken we biologische producten en bieden we je een volwaardige opleiding inclusief catering en certificaatuitreiking.

Twee formules

Je kan de opleiding zowel alleen volgen als samen met anderen in een kleine groep:

  • Privéles (met extra persoonlijke begeleiding)
  • In kleine groepen (3-5 personen, afhankelijk van de opleiding)

Biologische producten

Tijdens de cursus maken we uitsluitend gebruik van duurzame, biologische producten. Deze kan je op het einde van de lesdag tevens aankopen. Je kan de producten ook bestellen via onze webshop (link webshop)

Inbegrepen in de cursus

Een opleiding bij Biowellness Lier is steeds tot in de puntjes verzorgd. Volgende zaken mag je zeker verwachten:

  • Professionele opleiding
  • Catering (koffie, thee of water)
  • Uitreiking certificaat

Boek nu jouw opleiding bij Biowellness Lier!

Interesse in een bepaalde Biowellness cursus? Boek dan vandaag nog jouw opleiding! Kies voor maderotherapie, masseren met Himalaya stenen, gelaatsverzorging met hot keramic stempels of biowellness-specialist met Green Line. Graag nog wat meer info? Contacteer ons dan gerust. Neem ook zeker een kijkje in onze agenda!

 

Cursus Ingrediënten en cosmetologie

Opleiding
Bio-Gelaatsverzorging basis

Cursus
De Huid Begrijpen

Opleiding Biowellness met Green Line

Opleiding Relaxerende Lichaamsmassage

Opleiding Thermal ceramic touch Massage